УКИМ
Факултет за дизајн и технологии на мебел и ентериер – Скопје
Лабораторија за тестирање на мебел
Ул. 16-та Македонска бригада бр.3,
п.фах 223, 1000 Скопје

тел.: 02/6154666
моб.: 078/491855
факс: 02/6154644
e-mail:laboratorija@fdtme.ukim.edu.mk


Тука можете да ги преземете потребните документи за започнување и спроведување на сите постапки за тестирање.

• Барање
• Декларација за внатрешни врати
• Декларација за душек
• Декларација за канцелариска столица
• Декларација за корпусен мебел
• Декларација за маси (клупи) за училишни установи
• Декларација за маси за домашна употреба
• Декларација за паркет
• Декларација за прозор
• Декларација за работни маси
• Декларација за седишта врзани на една конструкција
• Декларација за седишта за домашна употреба
• Декларација за сигурносни врати
• Декларација за столици за училишни установи
• Декларација за фасада
• Декларација за фиокари (лизгачи)


 
© 2011 Факултет за дизајн и технологии на мебел и ентериер - Сите права се задржани