УКИМ
Факултет за дизајн и технологии на мебел и ентериер – Скопје
Ул. 16-та Македонска бригада бр.3,
п.фах 223, 1000 Скопје

тел.: 02/6154660
факс: 02/6154590
e-mail: kontakt@fdtme.ukim.edu.mk


Факултетот за дизајн и технологии на мебел и ентериер–Скопје во состав на Универзитетот "Св. Кирил и Методиј" во Скопје е сместен во зградата на Факултетот за земјоделски науки и храна-Скопје, на третиот кат.

Aдреса: Ул. 16-та Македонска бригада бр.3 (населба Автокоманда).

Тел.: 02/6154660

Факс: 02/6154590

E-mail: kontakt@fdtme.ukim.edu.mk

Мапа-ФДТМЕ 
© 2011 Факултет за дизајн и технологии на мебел и ентериер - Сите права се задржани