УКИМ
Факултет за дизајн и технологии на мебел и ентериер – Скопје
Лабораторија за тестирање на мебел
Ул. 16-та Македонска бригада бр.3,
п.фах 223, 1000 Скопје

тел.: 02/6154666
моб.: 078/491855
факс: 02/6154644
e-mail: laboratorija@fdtme.ukim.edu.mk


Лабораторијата за тестирање на мебел во состав на Факултетот за дизајн и технологии на мебел и ентериер–Скопје врши испитувања за следните производи:

• Прозори
• Фасадни системи
• Внатрешни врати
• Обивање на прозори и врати
• Столици
• Бироа и маси
• Душеци и кревети
• Школски мебел
• Системи за отворање
• Корпусен мебел
• Паркет-подови
• Останати тестирања

 
© 2011 Факултет за дизајн и технологии на мебел и ентериер - Сите права се задржани