УКИМ
Факултет за дизајн и технологии на мебел и ентериер – Скопје
Лабораторија за тестирање на мебел
Ул. 16-та Македонска бригада бр.3,
п.фах 223, 1000 Скопје

тел.: 02/6154666
моб.: 078/491855
факс: 02/6154644
e-mail: laboratorija@fdtme.ukim.edu.mk


Лабораторијата за тестирање на мебел е лоцирана во населбата Автокоманда во Скопје, сместена во просторот меѓу Шумарскиот факултет и Факултетот за ветеринарна медицина.

Адреса:
Ул. 16-та Македонска бригада бр.3, п.фах 223, 1000 Скопје.

Телефон: 02/6154666
Моб.: 078/491855
Факс: 02/6154644

E-mail: laboratorija@fdtme.ukim.edu.mk


 
© 2011 Факултет за дизајн и технологии на мебел и ентериер - Сите права се задржани